Privacy

Er worden geen persoonlijke gegevens en informatie aan derden verstrekt zonder jouw toestemming. Dit geldt voor iedereen (dus ook voor de BNN-ers die in de praktijk begeleid worden)!

Vergoeding

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk of volledig) de behandeling, check bij je zorgverzekeraar wat in jouw situatie van toepassing is. Mocht de behandeling niet door jou zorgverzekeraar vergoed worden, dan zijn kosten nog aftrekbaar bij de belastingdienst.

Reiskosten

Wanneer een behandeling aan huis of op locatie plaatsvindt worden er reiskosten en eventuele parkeerkosten in rekening gebracht. Dit bedrag komt bovenop de genoemde prijzen. De kilometervergoeding bedraagt 0,35 eurocent per kilometer en wordt berekend vanaf de postcode 7101 HH Winterswijk.

Betaalwijze

Na de behandeling ontvang je een digitaal factuur en deze dient binnen 14 dagen te zijn voldaan.

Afspraak annuleren

Indien jij, om wat voor reden dan ook, niet in staat bent om de gemaakte afspraak na te komen dan dien je dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch en eventueel ook via de mail aan mij door te geven. Afspraken die niet of binnen 24 uur voor de afspraak worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Contact

Het beste ben ik te bereiken via de mail info@claudiavanombergen.nl of de what’s app 06-46535054. Uiteraard kun je mij ook bellen tijdens het telefonisch spreekuur op maandag, woensdag en zaterdag tussen 12.00u – 12.30u.

Copyright

Op alle teksten, afbeeldingen en foto’s berust copyright. Deze mogen nooit zonder toestemming (her)gebruikt worden, ook niet met naamsvermelding van de fotograaf. Ze zijn auteursrechtelijk beschermd. Wanneer men een foto wil (her)gebruiken, dan dient daar altijd vooraf toestemming te zijn verleend door Claudia van Ombergen.

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie, vul dan het onderstaande contactformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Claudia van Ombergen
06-46535054
info@claudiavanombergen.nl

Praktijk en postadres
Sibbinkweg 3A
7102 EW Winterswijk

Telefonisch spreekuur
Maandag, woensdag en zaterdag
van 12.00 uur tot 12.30 uur

Openingstijden
Behandeling is uitsluitend
op afspraak