Tijdens mijn zwangerschap ben ik bij Claudia geweest omdat ik op gegeven moment de baby in mijn buik niet tot nauwelijks meer voelde bewegen. Bij controle van de verloskundige bleek dat de baby het hartje normaal klopte, alles was goed en er was dus geen gevaar. Toch voelde ik dat er ‘iets’ was dat mij in de weg stond. 
Gelukkig kon ik al snel bij Claudia terecht en ben ik erachter gekomen dat er bepaalde emoties van mij een belemmering vormde voor mijn baby in mijn buik en dat probeerde hij mij duidelijk te maken.
Claudia heeft mij super geholpen met het lijntje van emoties door te knippen, dichter bij mezelf te komen, te accepteren zoals het is en te groeien als persoon. Ook heeft ze mij geleerd om mij en mijn baby te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf.
Dit consult heeft mij zoveel opluchting en verlichting gegeven. De volgende dag voelde mijn baby zich weer helemaal goed in zijn lichaam en bewoog en deed weer zoals altijd.
Ik ben Claudia heel erg dankbaar voor dit mooie bijzondere consult en het mooie contact dat ik met mijn baby mocht ervaren.
Melanie

Al een aantal maanden slaapt mijn kleine man van 10 maanden overdag, ‘s avonds en ‘s nachts slecht. Ik was al bij verschillende mensen geweest zoals osteopaat, bioresonantie en de homeopaat maar hier waren we ‘uitbehandeld’.
Toen zijn we bij Claudia terecht gekomen. Door het consult bij Claudia zijn er een aantal dingen naar boven gekomen wat mijn kleine man in de weg stond. Doordat de zwangerschap een echt kadootje was had mijn man onbewust mijn zoontje niet volledig geaccepteerd. Ook waren er ongewenste entiteiten in ons huis waar mijn zoontje last van had.
Het was een bijzondere ervaring en een bijzonder consult om  mee te maken. Claudia heeft ons echt super geholpen en er zijn mooie dingen uit gekomen.
Keano

Ik heb bij Claudia de cursus bewust en ontspannen zwanger gevolgd. Ik vond de individuele bijeenkomsten heel fijn. De bijeenkomsten waren individueel, samen met mijn partner en de terugkom bijeenkomst na de bevalling was een mooie afsluiting van het geheel. Er was behalve de zwangerschap ook veel aandacht was voor mij persoonlijk, dit had ik op dat moment nodig en daar speelde Claudia op in. Ik was niet op zoek naar een gewone ‘pufcursus’, bij Claudia heb ik een fijne combi gevonden tussen mijzelf ontwikkelen, bewust worden van bepaalde dingen en bezig zijn met mijn zwangerschap en het kindje in mijn buik. Nogmaals bedankt Claudia.
Milou

Mijn ervaring met Claudia is zeer positief. Ik zocht al een tijdje iemand waarmee ik kon praten over mijn problemen.Toch vond ik het lastig mijn verhaal te doen, ik voelde daar niks voor.
Claudia doet meer, ze voelt meer. Iets waarbij ik mij prettig voel. Ze geeft tips waar je wat aan hebt en waar je verder mee kan.
Kortom: Claudia is een leuke vrouw waar ik mij goed bij voel.
Jeanet

Met 37 weken zwangerschap had ik een onrustig gevoel. De zwangerschap van onze oudste was heel anders. Nu had ik weinig contact, gevoel met de baby in mijn buik, ik snapte niet waarom.
De bad bevalling die ik graag wou doen, zag ik niet gebeuren. Hoe moet ik rustig in bad liggen met die onrust?
Gea, mijn verloskundige, raadde Claudia aan. Toevallig had ik al een afspraak staan bij Claudia om het geboorte bad op te halen. Bij het ophalen, ben ik anderhalf uur bij Claudia gebleven. Ik voelde gelijk een klik en was op mijn gemak bij haar.
Ze vertelde me al snel dat die onrust kwam van  mijn miskraam. Ik had het nog niet losgelaten.
Als ik er behoefte aan had, kon ze me wel helpen. Ze is bij ons thuis geweest en het was een bijzondere emotionele ervaring. Ze heeft me de rust gegeven die ik zo hard nodig had. Ik was eindelijk klaar voor ons meisje dat in mijn buik zat en voor de bad bevalling die ik zo graag wou!
Dat kan ik sowieso vrouwen aanraden om te doen, het geeft zo’n ontspannen gevoel. Het leidt je af van de pijn en verkleint de kans op inscheuren. Je zit meer in je eigen ruimte. De verloskundige laat je meer met rust en moet meer vertrouwen op jou. Gelukkig voor mij is dat allemaal uitgekomen. Ondanks ik in een weeënstorm kwam. Pfff….dat was heftig. Als ik het geboortebad niet had, wist ik niet hoe ik dit moest doen.
Wat fijn het warme water. Ik kon makkelijk draaien, fijn over de badrand hangen. Ik ging in 1 uur van 6 naar 9 cm ontsluiting. Vliezen werden gebroken door de verloskundige en met twee pers weeën is onze dochter Luna geboren. Zonder getrek en de controle van de verloskundige, hebben mijn man en ik dit zelf gedaan. Kon Luna zo op mijn buik leggen. Wat een bijzonder prachtig moment! Wauw!!
En Luna is zo’n heerlijk rustig tevreden meisje.
We zijn elke dag aan het genieten van onze dochter en zusje.

Linda

Zeker een aanrader! Een avond bijgewoond van Claudia, met als thema ‘Baren vanuit je eigen kracht!’ Vind je het spannend nu de bevalling dichterbij gaat komen of heb je een vervelende bevallingservaring vanuit het verleden, dan is dit echt een zeer effectieve avond om in een kleinschalig groepje, je angsten of onzekerheden te bespreken. Het voelt heel veilig en vertrouwd met elkaar. Je krijgt handvatten voor jezelf om in je kracht te komen staan en hoe je tijdens het bevallingsproces het positieve en je lichaam kunt blijven volgen. De avond loopt zoals ie loopt, komt er iets naar voren waar iedereen meer over wil weten, dan kan daar dieper op worden ingegaan. Je gaat op het eind van de avond met een positief en sterk gevoel naar huis. Juist het kleinschalige maakt het bijzonder en functioneel. Geef jezelf die kans!
Gea

Verloskundige

Ze zeggen wel eens, toeval bestaat niet. Zo ontmoet je ook mensen bij toeval, dit kan zijn in de trein op weg naar je werk, op een verjaardag, maar ook via FB. Zo’n iemand heb ik ontmoet en dat had een reden, mijn zoontje Kyano wat op weg moest worden geholpen! Ik voelde mij al goed bij haar op het moment dat zij antwoord gaf op AL mijn vragen (en geloof mij, dat waren er heel wat). Ze nam de tijd, energie en gaf mij net dat duwtje om door te gaan, een weg inslaan die voor mij nog onbekend was. De nodige tranen zijn gevloeid, met de juiste liefdevolle woorden die zij mij via de mail toestuurde. Uit ons intensieve mailcontact volgde een gesprek, 2 uur hebben we mogen rijden om jouw live te ontmoeten, maar wat was het dit waard! Na dit fijne gesprek en de vele info weer terug naar huis. Kyano is inmiddels ontstoord van al zijn vaccinaties en is sindsdien eczeemvrij en heeft geen voedingsintollerantie meer voor gluten en lactose!

Lieve Claudia, we zijn er samen uitgekomen, bedankt dat jij op mijn pad bent gekomen. Toeval of niet…… ik geloof erin!

Lisette

Mijn dochter van 8 heeft een paar behandelingen bij Claudia gehad.
Ze ervaart de behandeling als erg prettig, ziet het als een uitje en ze heeft er ook veel baat bij.
Mijn dochter kon ‘s nachts niet zindelijk worden, daardoor droeg ze een luier.
Voordat wij bij Claudia in de praktijk kwamen hadden wij al vele medische artsen (professors)  als natuurgeneeskundige artsen en therapeuten bezocht. Echter zonder enige verandering, zelfs geen kleine verandering.
Nadat onze dochter één behandeling bij Claudia heeft gehad, was er al een positieve verandering opgetreden in het zindelijkheidspatroon van onze dochter. Na drie behandelingen was onze dochter helemaal zindelijk!
Ik kan niks anders zeggen dan dat ik heel blij ben dat ik Claudia heb leren kennen.
Gwen

Vlak voor mijn bevalling heb ik deelgenomen aan de informatieavond van Claudia  ‘Baren vanuit jouw kracht’
Deze informatieavond heeft mij meer inzicht gegeven in mijn eigen gedachten en overtuigingen rondom de bevalling. Maar de informatieavond heeft mij ook bewuster gemaakt van mijn eigen ‘gedachtekracht’.
Door in een vervolgconsult  hier bewust mee aan de slag te zijn gegaan d.m.v. het gezamenlijk formuleren van voor mij helpende affirmaties, heeft dit voor mij positief bijgedragen aan een zo optimaal mogelijke voorbereiding voorafgaand aan de bevalling. Ook heeft het mij tijdens de bevalling gesterkt om ook dan in contact te blijven met mijn kindje en te vertrouwen op mijn lichaam. Daarnaast heeft de informatieavond mij ook bewuster gemaakt van mijn wensen t.a.v. invulling van mijn geboorteplan doordat er diverse onderwerpen aanbod kwamen tijdens de informatieavond, welke ik niet eerder had vernomen. Ook heeft het mij inzicht gegeven in welke natuurlijke ontspannings- en pijnbestrijdingsmogelijkheden er zoal toepasbaar zijn tijdens de bevalling.
Naast zwangerschapsyoga en hypnobirthing© die ik reeds had gevolgd, heeft juist deze informatieavond en het persoonlijke consult bij Claudia mij vooral gesterkt. Ik kreeg namelijk meer (zelf)vertrouwen en rust voor de bevalling. Maar ook de inzichten en handvatten voor een positieve invloed die ik zelf kon uitoefenen voor en tijdens de bevalling. Claudia voelt goed aan waar nog aandachtspunten en blokkades liggen om aan te werken of mee aan de slag te gaan. Ik heb in korte tijd de blokkades en mijn aandachtspunten helder gekregen en ben hiermee onder begeleiding van Claudia mee aan de slag gegaan. Het voelde fijn hier op deze manier
ondersteund te worden.
Gabrielle