Kindertraumaseksuologie©

Tijdens mijn NEI master heb ik mezelf gespecialiseerd in seksueel misbruik bij kinderen en heb ik daarnaast de nieuwe term kindertraumaseksuologie© ontwikkeld.

De term Kindertraumaseksuologie© staat voor een gedegen preventie en een effectieve behandeling voor seksueel misbruik bij kinderen. Met als doel dat zowel de reguliere als de complementaire geneeskunde dit integreert in de preventie en behandelmogelijkheden.

Kindertraumaseksuologie© is opgedeeld in verschillende modules, de basismodule: Signaleren van seksueel misbruik bij kinderen vindt plaats op 21 december 2020.

 

Basismodule

Thema van de basismodule is; Signaleren van Seksueel misbruik bij kinderen. Je gaat je tijdens de basismodule onderdompelen in de kennis van het maatschappelijke en wereldwijde probleem seksueel misbruik bij kinderen. 

Je gaat aan de slag met het leren herkennen van seksueel misbruik, grensoverschrijdend gedrag en effectieve gesprekstechnieken bij kinderen. De basismodule is een afwisseling van theorie en interactie.

Iedereen die meer informatie en tips en tools wil over Kindertraumaseksuologie© is welkom bij de basismodule. Het doel van deze module is namelijk bewustwording, inzicht en het taboe verbreken. De basismodule is een afwisseling van theorie en interactie.

Praktisch

De dag start om 10.00u, de inloop is vanaf 9.45u en we sluiten de dag rond 15.30u weer af.

Je krijgt deze dag;

– Hand-out van de PowerPoint

– Signalenkaart; ‘Signaleren van seksueel misbruik bij kinderen’ ter waarde van € 19,95

– Bewijs van deelname

– Uitgebreide biologische en vegetarische lunch

– Koffie, thee, water en sap

– Diverse versnaperingen

Exclusief; De basismodule op 21 december is speciaal voor alle cursisten van het Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching & Therapie (OLIJV). 

In 2021 wordt de basismodule ook aangeboden voor professionals die werken met kinderen. En is het ook mogelijk om de basismodule specifiek voor uw zorg en/of onderwijsinstelling te laten verzorgen. 

Locatie; Opleidingsinstituut van Jolanda Vleugel, Kerkstraat 7 te Groesbeek 

Aanmelden; Stuur een mail naar info@claudiavanombergen.nl Je plek is definitief na betaling van het factuur.

Investering

€ 150,- 

excl. BTW

181.50 incl. BTW

Claudia van Ombergen
06-46535054
info@claudiavanombergen.nl

Praktijk en postadres
Sibbinkweg 3A
7102 EW Winterswijk

Telefonisch spreekuur
Maandag, woensdag en zaterdag
van 12.00 uur tot 12.30 uur

Openingstijden
Behandeling is uitsluitend
op afspraak