Kinderwens

Het leek allemaal zo gemakkelijk, zo vanzelfsprekend en zo normaal. Iedereen in jullie omgeving heeft kinderen en hun gezinnen worden alleen maar groter en groter…. Terwijl bij jullie de tijd stil staat maar, het verlangen immens groot is. Emoties als onmacht, verdriet, frustratie, boosheid, machteloosheid en pijn zijn voortdurend aanwezig.

Dan heb je éindelijk een positieve zwangerschapstest, maar blijkt het keer op keer in een teleurstelling uit te lopen. Heb je miskraam op miskraam gehad en telkens opnieuw een grote klap te verwerken

Uitbehandeld of toch niet

Wat ik vaak zie is dat een onvervulde kinderwens een grote druk geeft op de liefdesrelatie, het intieme contact is niet meer zo speciaal is omdat er een prestatiedruk ervaren wordt. Vaak hebben jullie al een medisch traject achter de rug, waarin geconcludeerd werd dat er ondanks alle aanwezige voortplantingsorganen geen zwangerschap mogelijk is. En dat jullie moeten gaan accepteren dat papa en mama worden nooit zal lukken. Een groot zwart gat, de grond zakt onder je voeten weg en je hoofd schiet vol gedachtes. WAAROM?! WAAROM WIJ?! WAAROM?!

Lichaam optimaliseren

Naast je lichaam emotioneel en energetisch in balans brengen kan het ook nodig zijn om het fysieke lichaam te ondersteunen zodat het zich kan optimaliseren. Wanneer er tekorten zijn aan vitamines, mineralen en zouten krijg je een persoonlijk advies wat voor jou het beste de tekorten in jouw lichaam aan te vullen.  Daarnaast kijk ik ook of er eventuele homeopatische geneesmiddelen nodig zijn voor het hervinden van de balans in je fysieke lichaam.

Rouwverwerking

Het ergste wat je in het leven kan toekomen is je kind verliezen, hoe groot of hoe klein jou kind ook was.

Pijn, verdriet, onbegrip en gemis dat zijn vaak de emoties die ik bij de ouders in mijn praktijk zie. Vooral bij moeders die hun kindje in de zwangerschap of tijdens te geboorte hebben verloren zie ik een grote impact.

Vaak is de impact op het leven blijvend, het gemis is er altijd en je gedachtes zullen vaak afdwalen naar ‘hoe zou het leven met mijn kind zijn geweest of ‘hoe zou mijn kind er nu uitgezien hebben’ of ‘hoe zou mijn levensstijl zijn als ouder van mijn kind’.

Het is van groot belang dat je jou stilgeboren kindje van welk termijn dan ook, erkent en omarmt in jouw leven. Het verdriet, de pijn en het gemis die ik gezien heb bij de moeders die ik heb mogen begeleiden vormde een blokkade in hun huidige leven. De blokkades liepen erg uiteen en dat komt omdat ieder mens uniek is, anders reageert en andere keuzes maakt. Blokkades die na het verlies ontstaan kunnen zowel fysiek, mentaal als psychisch van aard zijn. Lees meer

Voordelen

 • Inzicht in elkaars gedachtepatroon
 • Inzicht in elkaars wensen
 • Inzicht in elkaars behoeftes 
 • Inzicht in het realiseren van een kinderwens
 • Vrij van beperkende emoties t.a.v.  een zwangerschap en het ouderschap 
 • Vrij van belemmerende overtuigingen die een zwangerschap en het ouderschap in de weg staan
 • Geestelijk en lichamelijk in balans 
 • Rust in je hoofd
 • Hervinden van de liefde en intimiteit 
 • Met je partner een onvoorwaardelijk team vormen

Zielsverbinding

Een mens bestaat vanaf de conceptie uit 2 lichamen namelijk het fysieke (de tastbare) lichaam en het energetische lichaam (de ziel). Wanneer het fysieke leven stopt of gestopt is dan blijft de ziel nog voortleven. Dit is voor vele mensen abacraba of voelt als onwennig. Een logische reactie omdat de maatschappij waarin wij leven, duidelijk maakt dat wat je niet ziet of voelt ook niet bestaat.

Weet dat jou kind altijd bij je zal blijven, omdat het jou namelijk wat te vertellen heeft.

Samen met jou kijk ik naar deze boodschap, maak je onder begeleiding contact met jou zielskind, transformeren we jouw blokkades en kom je terug in je kracht.. In jouw kracht waar je de liefde van jou overleden kind altijd blijft voelen…💜💙💚❤️🧡💛

Alles is mogelijk

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van spiertesten (kinesiologie). Door mij af te stemmen op jullie onderbewustzijn en de zielenwereld gaan wij samen kijken naar de onderliggende oorzaak van jullie onvervulde kinderwens. Welke onverwerkte emoties, gebeurtenissen, overtuigingen, patronen of erfelijke informatie zijn in het onderbewustzijn opgeslagen en vormen een grondslag voor jullie onvervulde kinderwens. Uiteraard gaan wij samen ook kijken naar wat er nodig is om jullie kinderwens in vervulling te laten gaan. 

TARIEF

Kinderwens begeleidingstraject 

€ 999,-

Inbegrepen zijn;
 • Coachingsgesprek vrouw
 • Coachingsgesprek man
 • Coachingsgesprek drie-eenheid
 • Persoonlijke mindfulness oefening
 • Persoonlijke preconceptionele verbindingsoefening
 • Skype evaluatiegesprek één maand na het traject
 • Skype evaluatiegesprek halfjaar na het traject
 • Homeopathische geneesmiddelen

 

Niet inbegrepen

 • Eventuele overige natuurlijke middelen
 • Kilometervergoeding en eventuele parkeerkosten

Claudia van Ombergen
06-46535054
info@claudiavanombergen.nl

Praktijkadres
Rapenburgsestraat 40
7131 CZ Lichtenvoorde

Postadres
Kettingstraat 21
7101 HH Winterswijk

Telefonisch spreekuur
Dinsdag, vrijdag en zaterdag
van 12.00 uur tot 12.30 uur

Openingstijden
Behandeling is uitsluitend
op afspraak