Privé op maat

Wanneer je als aanstaande ouder(s) een ander ouderschap aangaat dan de norm is vanuit de maatschappij dan zijn er maar weinig mogelijkheiden op je als aanstaande ouder(s) voor te bereiden op de komst van jouw/jullie kindje(s). Vaak heb je als ouders van een speciale gezinssituatie ook een andere manier van voorbereiden. Maar in de essentie is het namelijk allemaal hetzelfde; verbinden met jouw/jullie kindje.

Mijn visie op het voorbereiden van de geboorte en het ouderschap is dat je moet doen wat volledig bij jouw/jullie wensen en behoeftes aansluit. Alleen dan behaal je het beste resultaat. Privé op maat maakt dit mogelijk!

Biologisch ouderschap

Soms heb je dat er geen een zwangerschapscursus aansluit bij jullie wensen. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals een traumatisch verleden, negatieve eerdere geboorte-ervaring of juist verdieping zoeken in de zwangerschap, geboorteproces en het ouderschap (na een eerdere fijne ervaring). Uiteraard kan het ook zijn dat je een bekend persoon bent en geen zin hebt in een groepscursus maar je/jullie ook geen privécursus kunnen vinden die bij jullie past.

BAM ouderschap

Een powervouw met een missie! Je hebt een heel proces doorstaan en nu is het moment gekomen om een passende zwangerschaps-en ouderschapscursus te volgen. Met Privé op maat ga ik samen met jou kijken wat jij nodig hebt om de geboorte van jouw kindje ontspannen, krachtig en vol vertrouwen tegemoet te gaan en hoe jij het geboorteproces zelf positief kan beïnvloeden.

Uiteraard mag je de cursus ook samen met jouw geboortepartner volgen.

Draagmoederschap

Een unieke situatie! Voor jullie is het extra belangrijk dat er naast kennis van het geboorteproces de verbinding met jullie kindje in de buik van de draagmoeder wordt versterkt. Wanneer er een sterke zielsverbinding is, geeft dit vele voordelen voor jullie. Vanuit deze verbinding optimaliseer je de geboorte en heb je een grote voorsprong op het aanstaande ouderschap. 

Voorbeelden

 • Kennismakingsgesprek via skype
 • Volledig zelf of met je (geboorte)partner samen te stellen
 • Vol vertrouwen en vanuit de ontspanning de geboorte tegemoet gaan
 • Inzicht in het prenatale bewustzijn 
 • Inzicht in je/jullie angsten en/of belemmeringen
 • Inzicht in je/jullie wensen en behoeften
 • Inzicht in wat je als ouder(s) zelf kan doen om de geboorteproces te optimaliseren
 • Inzicht in jouw wensen en voorkeuren omtrent de geboorte en het ‘gouden’ uur
 • In verbinding met je/jullie kindje of deze verbinding versterken
 • Voor alle aanstaande ouder(s) (BAM, draagmoederschap, adotie ouderschap, biologisch ouderschap)
 • Alleen of samen met je (geboorte)partner
 • Zowel aan huis als in de praktijk
 • Aanvragen kan voor Nederland, België en Duitsland, taal van de cursus is Nederlands

Adoptie ouderschap

Jullie leven gaat verrijkt worden met een prachtig kindje. Het maakt niet uit of jullie kindje een baby van enkele maanden of een peuter/kleuter is. Het gaat erom dat jullie de tools in handen krijgen om het aanstaande ouderschap vanuit rust, ontspanning en vertrouwen tegemoet te gaan.

Connectie

Biologische ouders of niet, het gaat om de verbinding, de onvoorwaardelijke liefde, het vertrouwen in elkaar en het inzicht in jouw eigen processen. En daar ga ik jullie met liefde, passie, ervaring en kennis volledig in begeleiden.

Passend

Wil jij/jullie graag een zwangerschaps- en ouderschapscursus volledig op maat, plan dan jouw/jullie kennismakingsgesprek. Het gesprek kan telefonisch maar ook via Skype/Face-Time.

In het kennismakingsgesprek gaan we jouw/jullie wensen en behoeften inventariseren. Daarna stuur ik de offerte en bij akkoord ga ik jullie unieke cursus in elkaar gaan zetten.

Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen begeleiden!

 

TARIEF

Zwangerschapscursus op maat

Het tarief is geheel afhankelijk van jou/jullie wensen. 

Claudia van Ombergen
06-46535054
info@claudiavanombergen.nl

Praktijkadres
Sibbinkweg 3A
7102 EW Winterswijk

Telefonisch spreekuur
Maandag, woensdag en zaterdag
van 12.00 uur tot 12.30 uur

Openingstijden
Behandeling is uitsluitend
op afspraak